Velká zelená čočka v biokvalitě. Rychlá příprava, uvaříte ji i bez namáčení. Čočka má široké využití ve studené i teplé kuchyni. Vhodná do polévek, salátů nebo jako příloha či...
Pohankové kroupy zvolte tehdy, když chcete mít konzistenci oddělených zrnek, například při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně...
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť,...
Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená....
Tříbarevná rýže se skládá z natural dlouhozrnné rýže, červené rýže a černé rýže. Exotická kombinace skvělých chutí a vzhledu dodá vašim pokrmům na originalitě. V biokvalitě.
Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice. Je namleta z celých zrn špaldy, obsahuje tak více vlákniny i vitamínů obsažených v obalu zrna. Lze...
Kukuřice sterilovaná ve slaném nálevu. Vynikne ve všech zeleninových salátech, v rizotech, na pizze i v polévkách. Je příjemně křupavá, nasládlá a její barvu nepřehlédnete v...