Kombucha kopřiva 500 ml BIO STEVIKOM
BIO kombucha kopřiva se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO zeleného čaje a kopřivy.
Kategorie: | Kombucha |
---|
Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat.
Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty ze zeleného čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha ze zeleného čaje má nejen osvěžující, ale i povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Složení: Voda, odvar z kopřivy (30 %) a zeleného čaje (70 %), cukr, kvasnicové kultury a mléčné bakterie.
Skladování: Skladujte při teplotě do 24 °C. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.
Návod na přípravu: Určeno k přímé spotřebě.
Země původu: EU / Mimo EU
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 146 kJ / 34 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 8,5 g |
z toho cukry: | 0,0 g |
Bílkoviny: | 0,1 g |
Sůl: | 0,0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.