Puding vanilkový 40 g BIO AMYLON
Kvalitní vanilkový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Přírodní vanilka dává pudinku úžasnou vůni. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|
Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Vanilkovou vůni a chuť zajišťuje mletá vanilka a vanilkový extrakt. Mletá vanilka se mele přímo ze sušených lusků a i extrakt se získává z pravé přírodní vanilky.
Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku.
Složení: Kukuřičný škrob*, mletá vnailka* 1,5 %, vanilkový extrakt. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu. Chraňte před světlem.
Návod na přípravu: Z odměřeného 0,5 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžice cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
Země původu: EU / mimo EU
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 386 kJ / 91 kcal | |
---|---|
Tuky: | 1,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 17,0 g |
z toho cukry: | 11,0 g |
Bílkoviny: | 2,9 g |
Sůl: | 0,09 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.